FAQ

Ik wil graag een crane op mijn productie, maar de opdracht is nog niet bevestigd. Wat moet ik doen?
Wij raden klanten altijd aan om ons te contacteren betreft een productie datum. Het is bij ons mogelijk om een optie te nemen op een datum. Deze kan kosteloos geannuleerd worden 48uur voor de productie dag. Hierdoor kunt U zeker zijn dat wij klaar staan voor uw producties

Wat dien ik te voorzien tijdens mijn productie voor een crane?
Wijzelf kunnen een podium voorzien van 3x4 meter. Dit is zeker aan te raden als er tussen publiek gefilmd wordt. Daarnaast wordt er wel verwacht van de productie dat dit wordt afgezet met dranghekken. Een 230v 16Amp dient ter beschikking te zijn voor de crane. In overleg is het mogelijk de crane volledig te laten werken op V-mount batterijen.

Welke lenzen kunnen jullie bedienen met jullie remotes.
Vrijwel elke lens is door ons te bedienen, zowel broadcast lenzen als prime lenzen. Met onze Cinezoom kunnen wij zelfs met fotolenzen mooie zooms maken.

Ik wil graag een crane huren zonder operator, is dit mogelijk.
In eerste instantie nee, wij verhuren onze cranes niet zonder ons personeel. Alleen de Movietech jib en de GF minijib worden zonder personeel verhuurd. Echter als U aan kunt tonen ervaring te hebben met remote cranes kunnen wij voor U persoonlijk bekijken of wij hier een oplossing kunnen bieden.

Moet ik een borg betalen?
Voor K.V.K. geregistreerde bedrijven is dit niet nodig, echter voor studenten en particulieren kunnen wij een borg vragen.

Hoe kan ik betalen?
Al onze materialen en arbeid zullen gefactureerd worden per factuur. Er is een betalingstermijn van 30 dagen. Borg dient altijd contant afgerekend te worden.

Wat zijn jullie huurvoorwaarden?
Onze algemene voorwaarden zijn HIER te vinden

Waar kan ik jullie prijzen vinden?
Onze prijzen zijn HIER te vinden.

Ik wil iets meerdere dagen huren, krijg ik korting?
Bij ons geld dat 3 dagen een weekprijs is. Dit houdt dus in dat na 3 dagen de 4e en 5e dag gratis is. Op arbeid geven wij nooit korting.

Ik ben student en wil graag materiaal huren voor mijn film, wat zijn de mogelijkheden?
Voor studenten rekenen wij standaard 25% korting op de te huren materialen. Voor een crane kunt U contact met ons op nemen en vragen naar de mogelijkheden.

Is jullie materiaal verzekerd?
Gripfruit heeft een algemene aansprakelijkheid verzekering voor schade of letsel aan derde. Bij zowel producties met of zonder personeel van Gripfruit is de productie verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal of schade van de materialen.

Wat zijn jullie openingstijden?
Telefonisch zijn wij praktisch altijd bereikbaar op 0643229205. Echter kan het zijn dat wij aan het draaien zijn op locatie. Daarvoor dient er altijd een afspraak gemaakt te worden voor een bezoek.

Kunnen jullie werken onder mijn bedrijfsnaam, en zo ja wat kost dat?
Jazeker, en hier wordt geen meerprijs voor gerekend. Als er crew shirts van uw bedrijf of evenement gewenst zijn horen wij dit graag van te voren. Wij komen om te werken voor uw bedrijf en maken geen reclame tijdens deze productie.